Maandag 12 augustus Paarden

Tickets

Maandag 12 augustus Paarden

 

Deze dag staat in het teken van iets heel bijzonders; we gaan namelijk activiteiten doen met paarden. Dit doen we onder begeleiding van Horse N Zo op Manege Cappershaag in Bunde. Bij mooi weer vindt deze activiteit buiten plaats. Zorg zelf voor een lunchpakket.

DENK AAN kleding die vies mag worden, een lange (trainings)broek/legging. Ook stevige, gesloten schoenen (dus geen sandalen/slippers). Het liefst iets van regenlaarzen.Heb je deze niet bij je, dan kun je helaas niet meedoen met de activiteit ivm de veiligheid.  Heb je kleding die voor paardrijden bedoeld is, dan mag je die vooral aantrekken. Neem dan ook je eigen cap mee. Lange haren moeten vastgebonden worden met een elastiekje. Andere belangrijke kleding om paard te rijden, zoals een cap, wordt door de manege verzorgd, mits je er zelf geen hebt.

 Bij de paarden is het tevens niet toegestaan om eten (zoals koekjes, snoepjes, boterhammen, etc.) mee te nemen of in je zak te hebben. De tassen blijven in de kantine staan. Heb jij een allergie voor paarden of heb je last van hooikoorts? Geef dat dan aan ons door bij de aanmelding en vermeldt ook of je medicatie hiervoor hebt.

Voor deelname aan deze activiteit is het verplicht om de Risicoanalyse goed te lezen en aKKoord te geven tijdens aanmelding.


Bijlage:  Risicoanalyse


 

 


Tickets

Datum & Tijd
maandag 12 augustus 2024
10:00 15:00 (Europe/Amsterdam)

Toevoegen aan Agenda

Locatie

Manege Cappershaag

Bonaertsweg 25
6241 NK Bunde
Nederland
--Manege Cappershaag--
+31 43 365 2355

Bekom de routebeschrijving

Organisator

IeQuest BV

+31 475 463 596
Delen

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.