Over ons

Improve your efficiency


It's not that easy to be efficient if we don't have the correct tools than we need. Can you imagine Batman saving Gotham City without his bat-tools?

There is no magic, it's time to get the tools you deserve.

Leer meer

A new open world


Working at the office is good, but working where we want without distraction is better. With our Cloud service accessing to your data has never been so easy.

Get what you want, where and when you want.

Ontdek meer

Increase your productivity

Tony Fred, CEO

Oprichter en chief visionair, Tony is de drijvende kracht achter het bedrijf. Hij houdt zijn handen vol door mee te werken aan de ontwikkeling van de software, marketing en strategie├źn voor klantervaring.

Mich Stark, COO

Mich gaat graag uitdagingen aan. Met zijn meerjarige ervaring als commercieel directeur in de software-industrie heeft Mich het bedrijf geholpen om te komen waar het nu is. Mich is een van de knapste koppen.

Aline Turner, CTO

Aline is een van de iconische mensen in het leven die kunnen zeggen dat ze houden van wat ze doen. Ze begeleidt meer dan 100 interne ontwikkelaars en zorgt voor de community van duizenden ontwikkelaars.

Iris Joe, CFO

Iris, met haar internationale ervaring, helpt ons de cijfers gemakkelijk te begrijpen en te verbeteren. Ze is vastbesloten om succes te stimuleren en levert haar professionele inzicht om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen.