Tel. +3143-3030694 [email protected]
Nieuwsflits

Herfstactiviteit Self Quest

Op de IE Quest locatie op het Zorgplein kwam ons afgelopen dinsdag de heerlijke geur van appel en kaneel tegemoet. De kinderen van de Self Quest groep hebben ter ere van de ontluikende herfst zelf appelmoes gemaakt! Na een korte wandeling richting de tuin, zijn de...

Lees meer

IE Quest zorgt…

Het is bekend dat er in Nederland verscherpte maatregelen zijn opgesteld vanwege het corona virus. Scholen zijn gesloten tot nader order (voorlopig bekend tot na 6 april) en wij volgen de adviezen van RIVM; GGD Zuid-Limburg en Veiligheidsregio Zuid-Limburg. Dit...

Lees meer
Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

IE Quest wenst iedereen fijne feestdagen en alle goeds voor 2020. Wij danken jullie voor het genoten vertrouwen in het afgelopen jaar.

Lees meer
Tweede locatie in Heerlen

Tweede locatie in Heerlen

IE Quest heeft een tweede locatie geopend in Heerlen. Op deze wijze hebben onze cliënten de mogelijkheid te kiezen welke locatie voor hun het handigste is.

Lees meer
Certificering IE Quest

Certificering IE Quest

We hebben dinsdag 20 augustus 2019 de externe audit gehad en we zijn trots te mogen mededelen dat we een positief advies gekregen hebben met betrekking tot de certificering van IE Quest.

Lees meer
Bruiloft Richelle en Robin

Bruiloft Richelle en Robin

Donderdag 29 augustus 2019 is het zover, onze Richelle gaat trouwen met Robin. We wensen haar van IE Quest een supermooie dag en heel veel geluk. IE Quest kan in de aanloop naar de trouwdag minder goed bereikbaar zijn. Woensdag 28 augustus, donderdag 29 augustus en vrijdag 30 augustus is IE Quest gesloten.

Lees meer
De scholen zijn weer begonnen

De scholen zijn weer begonnen

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Ook onze groepen en begeleidingen gaan weer van start.
We wensen jullie allemaal een leuke, lerende en creatieve tijd toe.
Veel plezier.

Lees meer